Wave-line

Onze minicamping is een heerlijke plek voor jong en oud. Met name in het hoofdseizoen is het een kinderrijke minicamping. Iets waar wij ook op sturen. En dus iets waar je als kampeerder die bij ons wil boeken, je wel bewust van moet zijn. Zoals ook van het feit, dat honden op onze minicamping welkom zijn.

Met natuur- en krekengebied Het Veerse Bos naast de deur en Het Veerse Meer op een steenworp afstand ga je je bij ons geen moment vervelen. Zo kun je bij ons paardrijden (ook als je een beperking hebt) en kanovaren en suppen in het naastgelegen krekengebied (uiteindelijk kun je wel tot in Vlissingen komen!). Of je trekt er wandelend of met de fiets op uit (al dan niet voorzien van een picknickmand). Lekker niets doen kan natuurlijk ook, de keus is aan jou!

Onze minicamping bestaat uit 7 afzonderlijke en in omvang verschillende kampeervelden (I t/m VII) waarop 27 ruime kampeerplaatsen zijn gesitueerd, zoals weergegeven op de hieronder geplaatste plattegrond.

Het centraal gelegen en grootste kampeerveld (V) is over het algemeen het meest kinderrijke gedeelte van de minicamping. Het veld met de poel (III) is juist vanwege de aanwezigheid van die poel niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die niet goed kunnen zwemmen. 

Op al onze kampeerplekken kun je een groot deel van de dag van de zon genieten (gevolg van de noord-zuid oriëntatie van onze minicamping). De kampeerplekken 07; 08; 09 en 25 zijn echter meer schaduwrijk.

Plattegrond van de camping

Afmetingen

De kampeerplaatsen hebben allemaal andere afmetingen. Daarom vragen wij u bij de reservering de afmetingen van uw kampeermiddel door te geven. Dan kunnen we samen kijken naar een bijpassende kampeerplaats. Het is de bedoeling dat uw gehele kampeermiddel inclusief luifel, scheerlijnen en voortent binnen het kampeervak past. 

 

Seizoenplaatsen

Op onze camping hebben we een aantal seizoenplaatsen die wij vanaf 7 april t/m 31 oktober verhuren. We hebben maar een beperkt aantal seizoenplaatsen en deze worden altijd in goed overleg verhuurd. Zo vindt er aan het einde van het kampeerseizoen een kort evaluatiegesprek plaats wanneer verlenging voor een volgend kampeeerseizoen gewenst is. Voor meer informatie over onze seizoenplaatsen kunt u ons mailen.

 

Winterkamperen

In het vroege voorseizoen en in het winterseizoen kun je bij ons kamperen met de camper (en beperkt met de caravan). Je staat dan op ruime kampeerplekken op de verharding.

De indeling van onze minicamping is in die perioden anders, zoals is te zien op de hieronder geplaatste plattegrond.

Kindvriendelijke minicamping

Voor de kinderen zijn er de nodige speelmogelijkheden, waaronder schommels, klimrek klimtoren met glijbaan, wip en wipkippen, skelters, tafeltennistafel, voetbalspel en een sjoelbak. Verder zijn de vele dieren, waarvan de meeste door de kinderen te benaderen zijn en waarvan sommige (zoals de kippen) vrij over het terrein scharrelen, een bron van vermaak voor jong en oud.

 

Algemene voorzieningen op de camping

Naast specifieke campingvoorzieningen en sanitaire voorzieningen biedt de minicamping de volgende voorzieningen voor algemene gebruik:

- koelkast (2x);
- vrieskast;
- magnetron;
- oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen;
- recreatietent.

In de directe omgeving zijn er overigens supermarkten voor de dagelijkse boodschappen in Vrouwenpolder en Serooskerke.