Watersport

Haflingerhof de Heksenketel is niet alleen gelegen in een bosrijke omgeving maar ook in een omgeving met veel mogelijkheden voor de watersport.

Aan de andere kant van de dijk vindt je het Veerse Meer waar je krabben kunt vangen, bootje varen, SUP'pen, kanoën, waterskiën, wakeboarden, wingsurfen en nog veel meer.

Het mooie ruime strand; Breezand, is ongeveer 5 kilometer verderop. Op dit strand kun je heerlijk vertoeven op een warme dag, maar ook erg lekker eten in één van de de mooie strandtenten. 

Voor de sportieveling is hier kitesurfschool Vertigo-Sports gestationeerd. Door de ideale omstandigheden voor beginners is deze plek dé spot in Zeeland om het kitesurfen veilig te leren. Naast het kitesurfen hebben zij een breed aanbod van allerlei activiteiten zoals kite buggyen, archery tag, power kiten, suppen en nog veel meer!

Op nog geen 2 minuten lopen van de camping vindt je de Veerse Kreek. Een prachtig brakwatermeer om een rondje langs te wandelen, te vissen of te suppen. Sinds 2021 is camping Haflingerhof de Heksenketel een opstapplaats geworden voor de nieuwe SUP tours. Iedere woensdagavond vindt er zo'n tour plaats. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar Vertigo-Sports.