Paardrijden door de bossen of over het strand

Voor de paardenliefhebbers

De Haflingerpaarden die op ons bedrijf voor de fokkerij worden ingezet, kunnen tegen betaling ook worden bereden door ervaren (gediplomeerde) ruiters. Op afspraak is het ook mogelijk voor kinderen en volwassenen met een beperking onder begeleiding van onze ervaren en gecertificeerde Hippotherapeute een paard te berijden. Dit geldt natuurlijk niet voor onze beide dekhengsten!

Voor de jonge ruitertjes zijn Shetlander pony’s beschikbaar, die uitsluitend worden ingezet voor het recreatieve rijden.

Met uw eigen paard op de camping

Maar ook als je het vervelend vindt om als je op vakantie gaat je eigen paard(en) thuis te laten - en welke paardenbezitter vindt dat nou niet vervelend? - en je met je eigen paard(en) bij ons wilt verblijven, is dat geen enkel probleem. Weidegang is dan een optie, maar je kunt je paard(en) ook stallen in de dertien ruime boxen die we daarvoor beschikbaar hebben. Ook bieden wij de nodige faciliteiten, zoals een paardendouche.

Paardrijroutes in de buurt van de camping

Niet alleen ruiters, maar ook liefhebbers van aangespannen rijden kunnen bij ons ruim aan hun trekken komen! Niet alleen de gemarkeerde routes voor ruiters en aanspanningen in het omliggende natuurgebied maar ook de vele rustige B-wegen op Walcheren lenen zich bij uitstek voor ontspannen tochten. Meer ambitie? Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs zetten wat het aangespannen rijden aangaat samen met jou graag de puntjes op de i.

Van toepassing zijn de tarieven en voorwaarden als het gaat om het rijden door kinderen en volwassenen met een beperking, onder begeleiding van onze Hippotherapeute, zenden wij op aanvraag graag per e-mail toe. Dat geldt voor wat het aangespannen rijden aangaat ook voor ritten met onze instructeurs.

Tarieven paardrijden bij de camping

De genoemde tarieven zijn per rit van maximaal 1 uur, betalen moet vooraf. Rijden met een cap is verplicht! Als u zelf niet in het bezig bent van een cap kunt u er een lenen.

 Per rit5-rittenkaart10-rittenkaart
Haflinger Onder het zadel € 19,00 € 17,50 € 16,00
Shetlander Onder het zadel € 16,50 € 15,00 € 13,50
Shetlander Onder het zadel, wandelen onder begeleiding van ouder(s) € 10,00 € 8,50  

Reserveren kan 1 dag van te voren.

Tarieven paardenstalling op de camping

Weidegang alleen als het weer het toelaat. 

Bij stalling op vlasvezel: toeslag t.o.v. stalling op stro: € 6,50 per pak vlasvezel. Stalling is exclusief hooi en inclusief weidegang, (hooi per halve baal of equivalent aan eerste klas kuilgras: € 3,00).

Periode Prijs per paard
01-05-2021 t/m 31-08-2021 € 27,50 (per dag)