Dagattracties in Zeeland

Een overzicht van de attracties in Zeeland

Delta Park Neeltje Jans 
Dit is de plek waar natuur, cultuur en techniek samenvloeien. Op dit voormalige werkeiland dat tussen Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland ligt is een attractiepark gevestigd. Hier kun je o.a. zeehondjes en andere zeedieren zien, meer leren over de deltawerken en windkracht 12 ervaren!

Zeeuws Museum
Ontdek de Zeeuwse cultuur in het Zeeuws Museum. Het museum is gevestigd op het Middeleeuwse Adbijplein in Middelburg. Hier kun je o.a. de Zeeuwse klederdracht bewonderen samen met vere andere kunstvormen en leren over de geschiedenis van Zeeland en de archeologische vondsten.

Mini Mundi
Het in Middelburg gelegen speelpark is een uitstekende plaats voor kleine kinderen om zich de hele dag te vermaken. Zeker op een regenachtige dag kunnen de kids zich heerlijk vermaken in de indoor speeltuin. Verder is hier Walcheren in een miniatuur vrom te zien.

Terra Maris
Leer over landschap en natuur bij museum Terra Maris. Alleen de locatie is al een bezoekje waard. Dit museum ligt namelijk in de orangerie van Kasteel Westhove middenin het bos in Oostkapelle. Laat je verrassen door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en geniet van de afwisselende en levendige tentoonstellingen.

Het Omnium zwembad
Op een dag met slecht weer kun je naar het Omnium Zwembad gelegen in Goes. Een hele dag zwemplezier met de familie in dit subtropisch zwembad