Minicamping met ingang van 1 april a.s. weer open

Op 24 februari jl. oordeelde de Raad van State na een strijd van vele jaren, dat op onze minicamping blijvend 25 kampeerplekken in gebruik mogen zijn. De gemeente Veere moet de uitspraak van de Raad van State in het geldende bestemmingsplan verwerken. 

We hebben na de uitspraak alles op alles gezet om het komend jaar de 10 extra kampeerplekken die door die uitspraak mogen worden benut aan onze gasten aan te kunnen bieden. Zo zijn het parkeerterrein, de schelpverhardingen en de paden aangepakt en is de volledige elektriciteitsvoorziening vernieuwd. Elke kampeerplek heeft nu een 16 Ampère aansluiting met een verbruiksmeter. Wat de gasten aan energie gebruiken wordt op die manier beprijsd. Waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de vergroening van de minicamping.

We zijn er nu klaar voor om onze gasten weer te ontvangen en openen daarom op 1 april a.s. onze deuren. Met onmiddellijke ingang kunnen onze gasten via onze website weer hun reserveringen plaatsen.We hopen op een mooi en zonnig jaar!