Onze kindvriendelijke minicamping bij Veere

"De meest besproken minicamping van Walcheren"

Onze minicamping is een heerlijke plek voor jong en oud. Met name in het hoofdseizoen is het een kinderrijke minicamping. Iets waar wij ook op sturen. En dus iets waar je als kampeerder die bij ons wil boeken, je wel bewust van moet zijn. Zoals ook van het feit, dat honden op onze minicamping welkom zijn.

Met natuur- en krekengebied Het Veerse Bos naast de deur en Het Veerse Meer op een steenworp afstand ga je je bij ons geen moment vervelen. Zo kun je bij ons paardrijden (ook als je een beperking hebt) en kanovaren en suppen in het naastgelegen krekengebied (uiteindelijk kun je wel tot in Vlissingen komen!). Of je trekt er wandelend of met de fiets op uit (al dan niet voorzien van een picknickmand). Lekker niets doen kan natuurlijk ook, de keus is aan jou!

Onze minicamping bestaat uit 7 afzonderlijke en in omvang verschillende kampeervelden (I t/m VII) waarop 27 ruime kampeerplaatsen zijn gesitueerd, zoals weergegeven op de hieronder geplaatste plattegrond.

Het centraal gelegen en grootste kampeerveld (V) is over het algemeen het meest kinderrijke gedeelte van de minicamping. Het veld met de poel (III) is juist vanwege de aanwezigheid van die poel niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die niet goed kunnen zwemmen. 

Op al onze kampeerplekken kun je een groot deel van de dag van de zon genieten (gevolg van de noord-zuid oriƫntatie van onze minicamping). De kampeerplekken 07; 08; 09 en 25 zijn echter meer schaduwrijk.

Plattegrond van de camping

plattegrond haflingerhof

Winterkamperen

In het vroege voorseizoen en in het winterseizoen kun je bij ons kamperen met de camper (en beperkt met de caravan). Je staat dan op ruime kampeerplekken op de verharding.

De indeling van onze minicamping is in die perioden anders, zoals is te zien op de hieronder geplaatste plattegrond.

plattegrond haflingerhof

Kindvriendelijke minicamping

Voor de kinderen zijn er de nodige speelmogelijkheden, waaronder schommels, klimrek klimtoren met glijbaan, wip en wipkippen, skelters, tafeltennistafel, voetbalspel en een sjoelbak. Verder zijn de vele dieren, waarvan de meeste door de kinderen te benaderen zijn en waarvan sommige (zoals de kippen) vrij over het terrein scharrelen, een bron van vermaak voor jong en oud.

Algemene voorzieningen op de camping

Naast specifieke campingvoorzieningen en sanitaire voorzieningen biedt de minicamping de volgende voorzieningen voor algemene gebruik:

  • koelkast (2x);
  • vrieskast;
  • magnetron;
  • oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen;
  • recreatietent.

In de directe omgeving zijn er overigens grote supermarkten voor de dagelijkse boodschappen in Vrouwenpolder en Serooskerke.

Bekijk foto's van onze minicamping.