Onze kindvriendelijke minicamping bij Veere

"De meest besproken minicamping van Walcheren"

Onze minicamping is een heerlijke plek voor jong en oud. Met natuurgebied het Veerse Bos naast de deur ga je je geen moment vervelen. Lekker niets doen of actief recreƫren, aan jou de keus!

De minicamping is noord-zuid georiƫnteerd en bestaat uit 8 afzonderlijke en in omvang verschillende kampeervelden (I t/m VIII) waarop 25 ruime kampeerplaatsen zijn gesitueerd.

Op de onderstaande plattegrond is de ligging van de verschillende velden weergegeven. Het centraal gelegen en grootste kampeerveld (V) is over het algemeen het meest kinderrijke gedeelte van de minicamping. Het meest zuidelijk gelegen veld (VIII) is schaduwrijk. Dat geldt ook voor kampeerplaats 08. Het veld met de poel (III) is juist vanwege de aanwezigheid van die poel niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die niet goed kunnen zwemmen.

Plattegrond van de camping

plattegrond haflingerhof

Kindvriendelijke minicamping

Voor de kinderen zijn er de nodige speelmogelijkheden, waaronder schommels, klimrek klimtoren met glijbaan, wip en wipkippen, skelters, tafeltennistafel, voetbalspel en een sjoelbak. Verder zijn de vele dieren, waarvan de meeste door de kinderen te benaderen zijn en waarvan sommige (zoals de kippen) vrij over het terrein scharrelen, een bron van vermaak voor jong en oud.

Algemene voorzieningen op de camping

Naast specifieke campingvoorzieningen en sanitaire voorzieningen biedt de minicamping de volgende voorzieningen voor algemene gebruik:

  • koelkast (2x);
  • vrieskast;
  • magnetron;
  • oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen;
  • recreatietent.

In de directe omgeving zijn er overigens grote supermarkten voor de dagelijkse boodschappen in Vrouwenpolder en Serooskerke.

Bekijk foto's van onze minicamping.